Links

www.1np.nl

Informatie overgenomen van deze site: 

Stichting 1nP is een landelijke netwerkorganisatie van ruim 600 professionals binnen de ggz. Onze missie is om ambulante hoogwaardige geestelijke gezondheidszorg te bieden aan onze cliënten. De naam 1nP staat voor ‘1ste netwerk van professionals in de ambulante ggz’. Wij ondersteunen en faciliteren zelfstandig gevestigde professionals in de ggz in hun werk, zodat ze zich volledig kunnen concentreren op het verlenen van zorg aan onze cliënten.

Eén van de belangrijkste kenmerken van Stichting 1nP is de mogelijkheid voor cliënten om zelf de eigen behandelaar te kiezen. Voor onze zelfstandige professionals gaat het met name om multidisciplinair samen te kunnen werken op cliëntniveau.

Stichting 1nP streeft naar continue verbetering en ontwikkeling binnen de ggz, waarbij we extra oog hebben voor de innovaties op het gebied van digitale zorg, zoals e-health platforms, mobiele apps en mogelijkheden om via digitale wegen te communiceren. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat 1nP-professionals deelnemen aan een intervisiegroep, bieden we scholing aan en zorgen we voor een platform waar professionals kennis en ervaring kunnen uitwisselen.

 

NIP (Nederlands Instituut van Psychologen)  Home - NIP (psynip.nl)

LVVP (Landelijke vereniging van vrijgevestigde psycholog en & psychotherapeuten)  Welkom bij de landelijke vereniging van vrijgevestigde psychologen & psychotherapeuten | LVVP